DE VERMOGENSPLANNER VOOR DE SLIMME ONDERNEMER
menu

Pensioen beleggen

MINDER BELASTING BETALEN & EEN SUPER PENSIOEN!

Iedereen gaat een keer met pensioen. De één heeft tijdens zijn pensioen €5.000 netto te besteden, de ander kan amper rondkomen. Toch is het voor eenieder in Nederland mogelijk om het pensioen aan te vullen. Dan lig je straks niet krom en heb je tijdens je werkende leven een hoop belastingvoordelen.

De meeste mensen denken hun pensioen later aan te vullen met hun gespaarde geld. Echter is dit de slechtste optie die er is. Historisch gezien kan jij niet tegen de inflatie opsparen. Daarbij mis je de belastingvoordelen die er zijn om je pensioen aan te vullen.

De beste oplossing om jouw pensioen aan te vullen?

Pensioen Beleggen. Maandelijks je geld investeren in aandeelmandjes (indexfondsen) met daarin 6.000+ bedrijven, met o.a. Apple, Amazon, Tesla, Unilever en ASML.

Doordat jij voor je pensioen gaat beleggen, wat gestimuleerd wordt door de overheid, krijg jij over je inleg zo’n 37,1% tot 49,5% terug via de verrekening met je inkomstenbelasting. Direct rendement dus en anders was je het geld kwijt geweest aan de Belastingdienst. Als tweede belastingvoordeel is het vrijgesteld van vermogensbelasting.

Kortom: een super pensioen & minder belasting betalen.

Wie wil dat nou niet.

Dit is één van de onderdelen van mijn product Project Toekomst. Publicatie datum: 26 september 2022, Door: Thijs Verlangen
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Jouw reactie
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.