DE VERMOGENSPLANNER VOOR DE SLIMME ONDERNEMER
menu

Mijn ‘’Why’’.

Mijn ‘’Why’’.


Ik heb in mijn directe omgeving meegemaakt dat veel mensen zijn pensioenleeftijd niet halen, net halen of versleten halen.


De meest directe voorbeelden uit mijn omgeving zijn mijn lieve moeder, die helaas al op 56-jarige leeftijd is overleden, mijn opa overleed op zijn 68e en was kort daarvoor met pensioen gegaan.


Als laatst mijn vader (die leeft gelukkig wel) die is inmiddels 60, maar heeft al twee nieuwe schouders, een enkel die vast is gezet, versleten knieën en neemt paracetamol en ibuprofen om de dag door te komen op zijn werk.


De lessen die ik hier uit leer: leef en geniet nu. Maar genieten nu terwijl jij financiële problemen hebt is lastig. Een voorwaarde voor emotionele rust is financiële rust. Weten dat het qua geld goed zit en dat je een leuk bedrag hebt op je 50e en dan ermee stopt.


We weten allemaal dat de pensioenleeftijd op blijft lopen, dat de pensioenuitkeringen minder worden, dat de overheid zich steeds meer terugtrekt en wij zelf van alles moeten regelen.


Ik gun iedereen een financieel zorgeloos leven, een normale pensioenleeftijd zoals vroeger met een hoop vrije tijd in de toekomst met zijn of haar (klein) kinderen, vrienden en familie.


Want geld = tijd, onthoud dat. Heb jij genoeg geld, dan heb jij alle tijd.


Dus wat doe ik? Ik breng in kaart jouw financiële leven, ga vervolgens jou helpen om met zo min mogelijk inleg tijdens je werkende leven ervoor te zorgen dat jij een pensioen krijgt waar je u tegen zegt en die zo snel mogelijk begint.
Publicatie datum: 21 juni 2023, Door: Thijs Verlangen