DE VERMOGENSPLANNER VOOR DE SLIMME ONDERNEMER
menu

Team

Ons team. 

Van links naar rechts.

Battal Turgut, van origine accountant en nu volledig vermogensplanner. Begeleidt klanten 1-op-1 en samen met Thijs faciliteren zij de groepsdagen. Specialiteit van Battal zijn BV eigenaren vanwege zijn ervaring als accountant.

Thijs verlangen, vermogensplanner en oprichter Verlangen Finance. Begeleidt klanten 1-op-1, faciliteert de groepsdagen, heeft de leeromgeving Project Kennis gemaakt en is het gezicht van Verlangen Finance door de vele podcasts waarin hij is verschenen.

Rob Mastebroek, de jongste van het stel, maar wel de langste, is de full-time assistent van Thijs & Battal. Hij is in opleiding om in de toekomst ook 1-op-1 gesprekken te gaan geven.

De ''Why'' van Thijs Verlangen

Ik heb in mijn directe omgeving meegemaakt dat veel mensen hun pensioenleeftijd niet halen, net halen of versleten halen. De meeste voorbeelden uit mijn directe omgeving zijn mijn lieve moeder, die helaas al op 56-jarige leeftijd is overleden, mijn opa, wie overleed op zijn 68e, vlak na zijn pensioen. Als laatst mijn vader (die leeft gelukkig wel) die is inmiddels 60, maar heeft al twee nieuwe schouders, een enkel die vast is gezet, versleten knieën en neemt paracetamol en ibuprofen om de dag door te komen op zijn werk.

De lessen die ik hier uit leer: leef en geniet nu. Genieten nu terwijl jij financiële problemen hebt, is lastig. Een voorwaarde voor emotionele rust is financiële rust. Weten dat het qua geld goed zit en dat je een leuk bedrag hebt wanneer je rond je 50e ermee wilt stoppen.

We weten allemaal dat de pensioenleeftijd op blijft lopen, dat de pensioenuitkeringen lager worden, dat de overheid zich steeds meer zich terugtrekt en wij zelf van alles moeten regelen. Ik gun iedereen een financieel zorgeloos leven, een normale pensioensleeftijd en een hoop vrije tijd in de toekomst met zijn of haar (klein) kinderen, vrienden en familie.

Want geld = tijd, onthoud dat. Heb jij genoeg geld, dan heb jij alle tijd.

Hierom doe ik wat ik doe: ik breng jouw financiële leven in kaart. Om er vervolgens, met zo min mogelijk maandelijkse inleg tijdens je werkende leven, ervoor te zorgen dat jij een pensioen krijgt waar je u tegen zegt en waar je zo snel mogelijk van kan genieten.

Het resultaat: nu genieten én in de toekomst genieten! Nu een mooi leven, later een mooi leven.

ONS VERHAAL.

Verlangen Finance is opgericht door Thijs Verlangen. Een jonge, gedreven ondernemer met een missie.

Inmiddels investeert Thijs al elf jaar in voornamelijk aandelen indexfondsen (6.000+ bedrijven - ESG) en heeft hij een vastgoedportefeuille (marktwaarde 1,2 miljoen) opgebouwd. Daarnaast heeft hij een Master of Science (MSc) graad behaald middels zijn universitaire master aan de Nyenrode Business Universiteit en heeft hij liefde voor wetenschap ontwikkeld. Uit een eerdere opleiding heeft hij een ingenieur (ing) graad behaald en is de liefde voor data gevormd. Dagelijks houdt hij zich bezig met het combineren van wetenschap en data omtrent het onderwerp investeren, met de praktijk. Wat werkt er nou echt? Naast zijn investeringservaring inclusief alle gemaakte fouten, heeft hij tevens zowat alle financiële boeken en wetenschappelijke studies gelezen over het onderwerp investeren. Nu is het tijd om deze kennis door te geven, maar dan beknopt, want ingewikkeld hoeft het echt niet te zijn.