DE VERMOGENSPLANNER VOOR DE SLIMME ONDERNEMER
menu
 • Hoe werkt de tevredenheidsgarantie?
  Klanttevredenheid is prioriteit één. Vandaar dat wij altijd 1-op-1 werken met de klanten, elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen en doelen. Doordat wij 1-op-1 werken behandelen we al je financiële vragen, leggen we theorie uit en gaan vervolgens de praktijk in om de theorie om te zetten in actie. Begrijp je iets niet, dan gaan we door tot je het wel begrijpt. Is de dag om, maar zijn er toch nog vragen, dan plannen we gewoon een extra sessie kosteloos in. We gaan door tot jij het volledig begrijpt (zo moeilijk is het niet hoor) en volledig tevreden bent. Toch niet tevreden na het traject, ook al hebben we alles er aan gedaan, dan zonder pardon je investering in ons terug op je rekening.
 • Hoe werkt de 200% terugverdiengarantie?
  Eén van de manieren om fiscaal voordelig vermogen op te bouwen, is door gebruik te maken van Pensioen Beleggen (ook wel Banksparen genoemd). Je mag ieder jaar afhankelijk van je winst een x bedrag storten. Van dit bedrag krijg jij het jaar erop bij je Inkomstenbelastingaangifte 37% tot 49,5% terug (afhankelijk van je winst). Maar nu komt het leuke, dit mag je eenmalig ook doen over de afgelopen zeven jaar in één keer. Het grootste voordeel dat ik hiermee heb behaald bij één van de Verlangen Finance Club members is €33.000.
 • Hoe werkt de hoogste rendement garantie?

  Investeren is een lange termijn spel. Even snel rijk worden is er niet bij en andere programma's die je dat wel beloven, moet je niet geloven. Bij Verlangen Finance gaan we uit van een rendement van gemiddeld 10% per jaar. Dit is ook wat de aandelenbeurs al sinds 1928 behaald. De vermogensbeheerders in Nederland proberen deze 10% van de aandelenmarkt te verslaan door steeds nieuwe aandelen te kopen en te verkopen. Wetenschappelijke studies bevestigen dat wereldwijd, op een termijn van 15 jaar, 96% van deze vermogensbeheerder de aandelenmarkt niet verslaat. Het rare, ze reken vaak wel zo'n 1% per jaar voor hun aanpak. Dus en je betaalt elk jaar meer geld en hun rendementen zijn lager. Verlies-Verlies noemen we dat.

  Bij Verlangen Finance hebben we zelf onderzoek gedaan en onze manier van investeren vergeleken met de grotere vermogensbeheerders in Nederland. Gemiddeld gezien gaf onze manier van investeren significant meer rendement met de laagste kosten. Win-Win noemen we dat. Zie de vergelijking hieronder.

  Bij een eenmalige inleg van €50.000 zal na 20 jaar de Verlangen Finance methode door het hogere rendement en de lagere kosten maar liefst €500.000 meer opleveren.

  Vind jij nou toch een vermogensbeheerder die meer rendement behaald, dan zonder pardon de investering in ons teruggestort op jouw rekening.

 • Wat kost het traject Project Toekomst?

  Project Toekomst is een éénmalige investering. Je zit daarna nergens aan vast en je kan de rest van je leven vooruit. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals de werkvorm: vof, bv of zzp, daarnaast spelen de complexiteit van het huidige vermogen (vastgoed, lijfrentes etc..) en de wensen ook mee. De eenmalige prijs is vanaf €2.950 excl. BTW. In deze prijs zit naast Project Toekomst ook alle masterclasses van Project Kennis inbegrepen (t.w.v. 597 euro) en de software. We rekenen altijd een vaste aanbetaling voor ons Project Toekomst 1-op-1 traject van 500 euro ex btw. Dit om de plek te garanderen, uiteraard wordt dit in mindering gebracht op de laatste betaling na Project Toekomst achteraf nadat de drie garanties zijn nagekomen. 

 • Hoeveel tijd kost het mij?
  Aangezien Thijs veel voorbereidt vooraf aan de fysieke dag, kunnen we alles in één dag van 10:00 - 17:00 (uitloop tot 18:00) behandelen, doornemen, regelen en instellen. Het enige dat wij vragen is twee uurtjes vooraf om wat documenten te uploaden en één dag 1-op-1 met Thijs.
 • Wat voor Vermogensplan maken we?

  We maken een next level Vermogensplan met de allernieuwste software (mei 2022) uit Amerika. Dit Vermogensplan blijft levenslang bewaard en kan in de toekomst indien gewenst worden bijgewerkt. Na de Project Toekomst dag krijg je een uitwerkt Vermogensplan in PDF mee waarmee jij je leven lang vooruit kan.

 • Waarin gaan we investeren?
  Laat ik vooropstellen dat je nooit verplicht bent ergens in te investeren. Wat aan bod komt zijn aandelen, grondstoffen, vastgoed, crypto en pensioen beleggen. Van al deze assets behandelen we de theorie en de praktijk. 
 • Staat mijn geld veilig?
  De bedrijven (of platformen) via waar geïnvesteerd wordt, zijn allemaal Nederlandse bedrijven voorzien van een vergunning vanuit onze Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandse Bank (DNB). Verder maken we gebruik van Two-Factor-Authentication zodat het hacken van je account vrijwel niet meer mogelijk is. Dus concreet: ja je geld staat veilig.
 • Mag mijn partner mee?
  Uiteraard.
 • Is betalen in termijnen mogelijk?
  Nee, betaling moet in één keer en gebeurt na de Project Toekomst fysieke dag. Uiteraard betaal jij alleen wanneer de drie garanties zijn nagekomen.
 • Wat is jullie doelgroep?
  Om een passend aanbod te hebben, werken wij uitsluitend met kleine ondernemers (vof, bv, zzp), met max. 25 man personeel. Voor deze doelgroep is de pijn ook het grootst aangezien zij geen werkgeverspensioen opbouwen. Hier kunnen wij de meeste toegevoegde waarde creëren.
 • Wordt mijn geld belegd door jullie?
  Nee. Jouw eigen geld wordt belegd in jouw beheer. Niets gaat via Verlangen Finance. Wij helpen jou met het beleggen via bepaalde beleggingsplatformen en via je eigen bank. Wij zijn totaal onafhankelijk en werken met geen enkele partij samen.
 • Wat als ik later nog vragen heb?
  Geen probleem. Kleine vragen doen wij niet moeilijk over. Het eerste halfuur is namelijk gratis voor klanten. Zijn het complexere vragen, dan begrijp je dat wij daar een vergoeding voor moeten rekenen. Per halfuur rekenen wij daarvoor 125 euro.

Andere vragen, let me know!

Neem contact op
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.