DE VERMOGENSPLANNER VOOR DE SLIMME ONDERNEMER
menu
 • Hoe werkt de tevredenheidsgarantie?
  Klanttevredenheid is prioriteit één. Vandaar dat wij altijd 1-op-1 werken met de klanten, elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen en doelen. Begrijp je iets niet, dan gaan we door tot je het wel begrijpt. Is de dag om, maar zijn er toch nog vragen, dan plannen we gewoon een extra sessie kosteloos in. We gaan door tot jij het volledig begrijpt (zo moeilijk is het niet hoor) en volledig tevreden bent. Toch niet tevreden na het traject, ook al hebben we alles er aan gedaan, dan zonder pardon je investering in ons terug op je rekening. Ik zou zeggen, kijken eens naar onze vele 5 sterren Google Reviews, dit zegt volgens mij al genoeg ;)!
 • Hoe werkt de 200% terugverdiengarantie?
  Eén van de manieren om fiscaal voordelig vermogen op te bouwen, is door gebruik te maken van Pensioen Beleggen (ook wel Banksparen genoemd). Je mag ieder jaar afhankelijk van je winst een x bedrag storten. Van dit bedrag krijg jij het jaar erop bij je Inkomstenbelastingaangifte 37% tot 49,5% terug (afhankelijk van je winst). Maar nu komt het leuke, dit mag je eenmalig ook doen over de afgelopen tien jaar in één keer. Belastingvoordelen die wij voorbij hebben zien komen zaten tussen de 5.000 euro tot en met meer dan 40.000 euro.
 • Levenslang ondersteuning

  Bij al onze trajecten (1-op-1 en groepsdag) krijg je automatisch onze leeromgeving Project Kennis erbij. Deze zal elk jaar opnieuw worden geüpdatet met de nieuwste belastingwetgeving zodat al onze klanten op de hoogte blijven van de wetgeving. Project Kennis is namelijk los te koop of inclusief in de 1-op-1 en groepsdag. Met een eenmalige investering behoudt jij levenslang toegang en kan je elk jaar de nieuwe video's zien. Wij zijn namelijk anti abonnement. Wij verzorgen zo dus in onze ogen op een goede manier de nazorg en voor een hele lage prijs life time gezien. Voorwaarden voor levenslang is dat wij als Verlangen Finance wel nog bestaan, maar dat zit wel goed ;). Lees onze Algemene voorwaarden voor de exacte voorwaarden. 

 • Wat kost het traject Project Toekomst?

  Project Toekomst is een éénmalige investering. Je zit daarna nergens aan vast en je kan de rest van je leven vooruit. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals de werkvorm: vof, bv of zzp, daarnaast spelen de complexiteit van het huidige vermogen (vastgoed, lijfrentes etc..) en de wensen ook mee. De eenmalige prijs is vanaf €3.450 excl. BTW. In deze prijs zit naast Project Toekomst ook alle masterclasses van Project Kennis inbegrepen (t.w.v. 697 euro) en de software. We rekenen altijd een vaste aanbetaling voor ons Project Toekomst 1-op-1 traject van 500 euro ex btw. Dit om de plek te garanderen, uiteraard wordt dit in mindering gebracht op de laatste betaling na Project Toekomst achteraf nadat de drie garanties zijn nagekomen. 

 • Hoeveel tijd kost het mij?
  Aangezien wij veel voorbereiden vooraf aan de fysieke dag, kunnen we alles in één dag van 10:00 - 17:00 (uitloop tot 18:00) behandelen en doornemen. Het enige dat wij vragen is twee uurtjes vooraf om wat documenten te uploaden en één dag de 1-op-1 sessie.
 • Wat voor Vermogensplan maken we?

  We maken een next level Vermogensplan met de allernieuwste software (mei 2022) uit Amerika. Dit Vermogensplan blijft levenslang bewaard en kan in de toekomst indien gewenst worden bijgewerkt. Na de Project Toekomst dag krijg je een uitwerkt Vermogensplan in PDF mee.

 • Mag mijn partner mee?
  Uiteraard.
 • Is betalen in termijnen mogelijk?
  Nee, betaling moet in één keer en gebeurt na de Project Toekomst fysieke dag. Uiteraard betaal jij alleen wanneer de drie garanties zijn nagekomen.
 • Wat is jullie doelgroep?
  Om een passend aanbod te hebben, werken wij uitsluitend met kleine ondernemers (vof, bv, zzp), met max. 25 man personeel. Voor deze doelgroep is de pijn ook het grootst aangezien zij geen werkgeverspensioen opbouwen. Hier kunnen wij de meeste toegevoegde waarde creëren.
 • Wat als ik later nog vragen heb?
  Geen probleem. Kleine vragen doen wij niet moeilijk over. Het eerste halfuur is namelijk gratis voor klanten. Zijn het complexere vragen, dan begrijp je dat wij daar een vergoeding voor moeten rekenen. Per halfuur rekenen wij daarvoor 125 euro.

Andere vragen, let me know!

Neem contact op
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.